x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Wotte: "Sper ca Universitatea să învingă pe Ceahlăul"

Wotte: "Sper ca Universitatea să învingă pe Ceahlăul"

04 Mai 2010   •   00:00

Suspendat din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova după ce a fost acuzat că a petrecut cu femei şi cu un apropiat al patronului lui Internaţional Curtea de Argeş în noaptea de dinaintea meciului din etapa trecută, olandezul Mark Wotte îşi doreşte ca echipa olteană să scape cât mai repede de grijile retrogradării.

"Este foarte gravă această situaţie, e dificil pentru mine. Iubesc jucătorii şi clubul Universitatea Craiova, sper să învingă în meciul cu Ceahlăul. Îl iert pe domnul Mititelu pentru că a făcut asta, pentru că e un om de caracter. Vreau ce este mai bine pentru Universitatea Craiova, sper să scape de emoţii cât mai repede posibil", a spus Wotte la GSP TV.

Tehnicianul a negat acuzaţiile de indisciplină aduse de conducerea clubului şi spune că scandalul a fost lansat pentru a nu i se plăti o clauză de reziliere a contractului de 200.000 de euro. "Nu este nimic adevărat, vor doar să mă pună într-o imagine rea din cauza contractului. Programul de a doua zi a fost făcut la sfatul medicului, sunt foarte supărat din cauza acestor acuzaţii. Contractul meu expiră în vara anului viitor. Dacă vor să mă demită acum, trebuie să mă plătească şi pentru sezonul viitor. Este o problemă de bani, ei vor să plec fără să mă plătească. Este evident. Sunt un antrenor serios, îmi văd de treabă, n-am făcut nimic rău înainte de meciul cu Internaţional", a mai spus antrenorul olandez.

El a explicat apoi ce a făcut în seara incriminată. "Singurul lucru adevărat e că la ora 23:00 am ieşit din hotel să ducem nişte bilete unor prieteni. Ne-am întors într-o oră, am verificat că totul era în ordine cu jucătorii, iar în jur de ora 1 ne-am dus la culcare. Acum două săptămâni eram un antrenor foarte bun, când am bătut la Vaslui, acum sunt nimic. Iau în considerare orice cale de atac, FIFA şi UEFA, dar sper să mă despart de Craiova în termeni amiabili", a încheiat Wotte.

Meciul Ceahlăul - Universitatea Craiova, din etapa a 31-a a Ligii I, este programat miercuri, la ora 15:00.

×
Subiecte în articol: redactie