x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Yovov, confirmat la Levski

Yovov, confirmat la Levski

de Mihai Igirosanu    |    09 Ian 2010   •   00:00
Yovov, confirmat la Levski
Sursa foto: Alex Nicodim/GAZETA SPORTURILOR/INTACT IMAGES

Anunţaţi ca şi transferaţi în Ghencea, atacantul bulgar Hristo Yovov şi stoperul Edwin Ouon sunt pe cale să rămână liniştiţi la echipele lor actuale, Levski Sofia şi respectiv AEL Limassol. Totuşi, la nivel declarativ, conducătorii Stelei încă speră.



Dorit cu insistenţă de antrenorul Mihai Stoichiţă, care l-a mai antrenat în Bulgaria, la Litex Loveci, şi în Cipru, la Aris Limassol, Yovov s-a numărat printre cei 28 de jucători care s-au prezentat ieri la reunirea actualului său club, Levski Sofia. Mai mult, în cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul Georgi Ivanov a ţinut să lămurească situaţia internaţionalului bulgar. "Yovov a întrebat dacă mai contăm pe el în viitor, ceea ce e normal, pentru că lui îi expiră contractul în vară. Am discutat deja despre asta în decembrie. I-am confirmat că el se află în planurile noastre. Tot ce se scrie despre un transfer la Steaua în presa română e fals şi nu-mi pasă. Yovov este prieten cu Stoichiţă şi e normal să îl viziteze acasă la el. Viitorul lui Hristo este asociat cu Levski, acolo unde îşi va încheia şi cariera", a spus tehnicianul sofioţilor.

OUON: "SUNT JUCĂTORUL LUI AEL!"
De asemenea, fundaşul central rwuandez, Edwin Ouon, are şi el şanse mici să ajungă la Steaua: "Sunt jucătorul lui AEL Limassol, am contract pentru încă doi ani şi jumătate. În acest moment, singurul lucru la care mă gândesc este să revin după accidentare şi să obţin rezultate cât mai bune la AEL. Cât despre interesul Stelei, cei care ar trebui contactaţi sunt cei de la club", a explicat africanul. Oficialii Stelei speră în continuare să ajungă la un acord cu clubul cipriot, care solicită în schimbul lui Ouon 1 milion de euro. Valeriu Argăseală a trimis o ofertă de 300.000 de euro către AEL Limassol, însă joi seară a fost sunat de preşedintele ciprioţilor, care i-a transmis că suma este prea mică. Surse din apropierea clubului din Ghencea susţin că ultima sumă oferită pentru Ouon este de 450.000 de euro.

Jelev vrea titlul cu Steaua
Singura achiziţie de până acum a roş-albaştrilor, bulgarul Jivko Jelev, de la Oţelul, a acordat un interviu pentru site-ul oficial al Stelei. "Sunt foarte fericit că transferul s-a realizat. Sunt sigur că este un pas înainte în cariera mea. Am şansa să joc într-o echipă care se bate pentru titlu, o echipă cu mulţi jucători internaţionali. Depinde doar de mine să mă impun. Colegii mi-au făcut o primire călduroasă. Mi-au spus să am noroc, să fiu fericit şi sănătos. Sper să nu am probleme cu adaptarea la echipă. Încă nu am jucat pentru Steaua, dar ştiu că pe Ghencea este o atmosferă incredibilă. Obiectivul Stelei este să câştige campionatul. Mai multe echipe se luptă pentru acest lucru, însă când joci la Steaua nici nu trebuie să vorbeşti despre obiective, deoarece acestea sunt cunoscute dinainte. Sper ca jocurile bune să readucă publicul la stadion. Nu cunosc prea bine relaţia dintre suporteri şi Gigi Becali, e o problemă care trebuie rezolvată".

"Nu ştiu de ce a plecat Rada, care a fost titular în prima parte a campionatului şi s-a dovedit util. Când aduci un fotbalist la Steaua, el trebuie să fie titular. rezerve sunt destule!"
Emeric Ienei

×
Subiecte în articol: sport