x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ze Roberto:"Rezultatul este unul norocos"

Ze Roberto:"Rezultatul este unul norocos"

18 Sep 2008   •   00:00

E bine că am păşit cu dreptul la întoarcerea în Liga Campionilor, după ce sezonul trecut a fost dureros să nu fim prezenţi aici.



"Am făcut o repriză secundă mai slabă, dar în prima repriză am avut noroc şi am marcat acel gol. În a doua parte nu ne-am mai regăsit, dar şi Steaua a jucat mult mai bine după pauză. Au avut trei ocazii mari şi pot să spun că rezultatul este unul norocos. E bine că am păşit cu dreptul la întoarcerea în Liga Campionilor, după ce sezonul trecut a fost dureros să nu fim prezenţi aici.", a declarat mijlocaşul la finalul meciului.

Luca Toni: "Steaua e o echipă bună, dar am meritat victoria"
"Era important să jucăm bine şi să obţinem victoria. Pe noi ne-au interesat doar cele trei puncte. Steaua e o echipă bună şi s-a văzut în meciul de azi, însă şi noi am jucat bine şi am obţinut o victorie pe care am meritat-o", a declarat Toni la zona mixtă.

Van Bommel: "Şansele Stelei nu sînt compromise"

"Steaua nu a jucat rău. A avut chiar şi două bare, însă seara asta a fost decisă de şanse. Nu cred că se poate vorbi că şansele Stelei sunt compromise pentru că este o echipă bună şi a arătat-o în faţa noastră. Însă după cum am spus a avut ghinion. Chiar dacă acum suntem liderii grupei, mai sunt cinci meciuri şi multe se pot întâmpla", a spus Van Bommel la ieşirea de la vestiare.

×
Subiecte în articol: sport