x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zi neagra la Alba pentru Bacau

Zi neagra la Alba pentru Bacau

03 Mai 2004   •   00:00

La casele de pariuri, pariorii s-au imbulzit sa parieze macar pe „X2" la partida de la Alba-Iulia, iar la finalul meciului, biletele s-au dus la gunoi.

Stransa prietenie dintre patronul gazdelor, Emanoil Savin, si Sergiu Sechelariu, fratele primarului din Bacau, precum si situatia lipsita de griji din clasament a ardelenilor parea un argument destul de solid in favoarea echipei lui Lupescu.

CORECTI. Singurul care a contrazis zvonurile a fost presedintele LPF, Dumitru Dragomir, iar predictia „oracolului din Balcesti" s-a adeverit din nou, spre lauda celor doua echipe. Situatia bacauanilor a devenit alarmanta, echipa lui Ionut Lupescu aducand doar un punct din deplasari in acest retur, din Giulesti, dar cedand acasa 7. Primarul Dumitru Sechelariu a anuntat ca, in cazul retrogradarii, vedetele sale vor juca pe prime de un milion de lei la victorie, iar pentru promovare vor primi 1.000 de dolari. Pentru Bacau urmeaza derby-ul Moldovei, cu Ceahlaul, care a devenit acum unul al disperarii. (Lucian Dobrater, Alba-Iulia)

×
Subiecte în articol: sport