x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zinedine Zidane se reîntoarce pe Santiago Bernabeu (Video)

Zinedine Zidane se reîntoarce pe Santiago Bernabeu (Video)

de Ovidiu Ciutescu    |    15 Mai 2009   •   00:00
Zinedine Zidane se reîntoarce pe Santiago Bernabeu (Video)

Trei ani au trecut de când Perez a fost înlăturat de la conducerea Real Madrid. Tot atâta timp este de când seceta s-a abătut asupra performanţelor realizate de cel mai galonat club din Europa. În 2000, atunci când Realul a ajuns pe mâna sa, Florentino Perez a câştigat alegerile marşând pe aducerea lui Figo şi Zidane la echipă. Acum, Perez pariază o nouă victorie tot pe mâna lui Zinedine Zidane.



De această dată francezul cu origini algeriene este propus de Perez în conducerea clubului. Florentino promite că un alt nume greu din istoria acestei grupări - Jorge Valdano- va intra în conducere. "Nu vreau să dau nume, dar Valdano şi Zidane sunt două persoane care au avut un rol foarte important la Real Madrid, care corespund perfect imaginii pe care vreau să o dau şi nu va fi deloc dificil să-i am în echipa mea". Presa spaniolă repetă de mai multe săptămâni că Perez îl va lua pe argentinianul Jorge Valdano drept mâna sa dreaptă, răspunzător de problemele sportive, în timp ce lui Zidane îi va înfiinţa un rol de consilier. Magnatul spaniol nu-şi va anunţa, însă, echipa oficial decât în momentul în care procesul electoral va începe, alegerile fiind prevăzute pe 14 iunie.



Ajuns în conducerea Realului în 1995, devenit preşedinte al clubului între 2000 şi 2006, Florentino Perez este cel care i-a adus la Madrid pe Figo (2000), Zidane (2001), Ronaldo (2002) şi Beckham (2003) şi l-a transformat în clubul "galacticilor". Acum, Perez, vorbeşte despre un "proiect sportiv spectacular", care, probabil, cuprinde şi aducerea atât de mediatizată a portughezului Cristiano Ronaldo de la Manchester United. Se naşte noul Real Galatic?

×
Subiecte în articol: sport