x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zmarandescu a rezolvat "cazul"

Zmarandescu a rezolvat "cazul"

14 Iun 2004   •   00:00
Zmarandescu a rezolvat "cazul"

Gala de wu-shu "Regele Ringului", organizata vineri seara de Antena 1, la Circul Globus, s-a bucurat de un real succes.

Meciul serii i-a pus fata in fata pe Catalin Zmarandescu si suedezul Hayes Jemide, poreclit "Hayes the case".

PROCEDEE. Partida a fost controlata de garda de corp a lui Gigi Becali, care a etalat un procedeu vast de lovituri, in timp ce uriasul de culoare a cautat sa speculeze puternicele lovituri de pumn. 4 din cei 5 arbitri l-au declarat invingator pe Zmarandescu, la finalul celor 5 reprize. "A fost unul dintre cei mai puternici adversari, suedezul fiind mai inalt cu 15 cm mai inalt si cu 7 kg mai greu decat mine. L-am luat tare, i-am deschis arcada si a dat un pic inapoi. Am folosit si cateva procedee din judo si lupte, pentru ca trebuia sa-l domin tactic. Am incercat sa-l lovesc rapid si decisiv", a declarat Zmarandescu dupa meci.

SURPRIZA. Stefan Dediu, celalalt bodyguard al patronului stelist, l-a zdrobit pe ofiterul aradean Desideriu Szimczak, antrenorul ultimului intrerupand partida in a doua runda. "Daca nu a rezistat la pumni, eu ce sa-i fac?". In schimb, Marius Tita, de la Steaua Wu-shu a constituit surpriza neplacuta a serii, el fiind invins prin KO de suedezul "Kid Gorgeous". (Paul Andone)

PROVOCARE

"Vad ca Ionut Iftimoaie face declaratii ca nu se bate cu romani si vrea numai adversari straini. Eu cred ca el nu este atat de valoros pe cat spune. Sunt sportivi de-ai nostri peste el. Il astept oricand si oriunde va dori sa ne infruntam. Asta daca va avea curaj" Catalin Zmarandescu
×
Subiecte în articol: sport