x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Casa Albă confirmă un incident rutier produs la Roma. Un român a lovit o maşină din coloana lui Biden

Casa Albă confirmă un incident rutier produs la Roma. Un român a lovit o maşină din coloana lui Biden

30 Oct 2021   •   17:31
Casa Albă confirmă un incident rutier produs la Roma. Un român a lovit o maşină din coloana lui Biden
Sursa foto: Hepta

Preşedinţia SUA a confirmat un incident rutier produs la Roma, în care a fost implicat un vehicul din coloana oficială a preşedintelui Joseph Biden şi un autoturism care, potrivit presei italiene, era condus de un cetăţean român.

"Coloana preşedintelui Biden a fost implicată într-un accident minor", a comunicat Casa Albă, potrivit cotidianului The Washington Times, precizând că nu a fost implicată în niciun fel maşina în care se afla preşedintele SUA.

Incidentul rutier a avut loc vineri după-amiază, în timp ce coloana preşedintelui Joseph Biden, formată din 35 de vehicule, se deplasa de la Vatican spre Palatul Quirinale, unde liderul de la Casa Albă s-a întâlnit cu preşedintele Italiei, Sergio Mattarella.

Într-un pasaj din apropierea Podului Amedeo Savoia Aosta, în centrul Romei, un autoturism închiriat a lovit un vehicul blindat din coloana preşedintelui SUA. Conform cotidianului Corriere della Sera şi publicaţiei L'Eco del Sud, şoferul vehiculului este un român în vârstă de 40 de ani, angajat al unei firme de închirieri auto. Românul a fost rănit la o mână şi a necesitat îngrijiri medicale. Persoanele aflate în celălalt vehicul nu au fost rănite. Persoanele implicate au fost evaluate de personalul medical american, conform cotidianului The Washington Times.

Circulaţia a fost afectată scurt timp, iar autorităţile italiene şi cele americane vor stabili circumstanţele exacte ale producerii incidentului rutier.

(sursa: Mediafax)

×