x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Cîmpeanu: Toate salariile angajaților din educație au fost plătite

Cîmpeanu: Toate salariile angajaților din educație au fost plătite

16 Mai 2022   •   19:30
Cîmpeanu: Toate salariile angajaților din educație au fost plătite
Sursa foto: gov.ro

Au fost plătite toate drepturile salariale angajaților din sistemul de educaţie, a anunțat, luni seara, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, după ce Ministerul de Finanțe a anunțat sâmbătă întârzieri parțiale la plată.

Sorin Cîmpeanu a spus că în urma consultării tuturor inspectoratelor şcolare județene, toate salariile au fost plătite.

„Suntem în măsură să vă informăm că la această oră au fost plătite toate drepturile salariale angajaților din sistemul de educaţie. Ministerul Educaţiei regretă întârzierile înregistrate din cauza unor erori informatice la nivelul unei instituții care se află în structura altui minister și reiterează susţinerea pentru o salarizare motivantă şi, evident, pentru plata la timp a tuturor angajaţilor din învăţământ. Fără resurse financiare nu se poate imagina o educaţie în spiritul calității și echității", a spus Sorin Cîmpeanu.

Ministerul Finanțelor a anunțat că din cauza unor disfuncționalități s-au înregistrat vineri întârzieri parțiale la plată. Ministerul Finanțelor a anunțat sâmbătă că dispune de fondurile bugetare necesare pentru plata tuturor drepturilor salariale din sistemul bugetar.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sorin cimpeanu