x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Conferința anuală Fischer ajunge la a XIV-a ediție

Conferința anuală Fischer ajunge la a XIV-a ediție

14 Aug 2021   •   22:41
Conferința anuală Fischer ajunge la a XIV-a ediție

Conferința anuală Fischer International ajunge la a XIV-a ediție și în acest an se va desfășura în perioada 2-3 septembrie. Dedicată profesorilor de limbă engleză, dar și alte discipline, părinților, care vor să afle noutăți din domeniul educației, conferința se va desfășura în format hibrid, online și fizic.

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.cartiengleza.ro sau pe www.fundatiadanvoiculescu.ro

La conferință vor participa diverși autori, traineri, reprezentanți ai unor edituri și instituții de prestigiu, așa cum sunt National Geographic Learning, Cambridge University Press, Helbling English, Hamilton House Publishers, Penguin Random House, Oxford University Press, Global ELT, Collins ELT, British Council.

Vom întâmpina participanții cu aceeași atmosferă deschisă, caldă și prietenoasă, cu care i-am obișnuit în ultimii 13 ani, aceeași dedicare și dorința de a contribui la viitorul educației, aceeași pasiune pentru domeniul predării dar, mai ales, aceeași bucurie de a ne revedea la fiecare început de toamnă și de a ne încărca reciproc cu energie, putere de muncă și entuziasm pentru un nou an școlar”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Evenimentul este organizat de Fischer International, în parteneriat educațional cu EDUCATORS by Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

 

 

 

×