x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Cum creștem motivația copilului nostru

Cum creștem motivația copilului nostru

de Redacția Jurnalul    |    05 Mai 2023   •   11:43
Cum creștem motivația copilului nostru

Motivația este o componentă esențială în procesul de învățare. Fără motivație, tot ceea ce încercăm să asimilăm se poate pierde din lipsă de scop. Copii au nevoie cel mai mult de motivație pentru a învăța și profesorii sunt cei care ar trebui să îi ajute în acest sens. Dar care sunt metodele prin care putem să îi motivăm pe cei mici să învețe ceea ce le va fi folositor abia în viața adultă.

Pentru a afla tehnici de motivație și învățare eficientă puteți participa gratuit la Conferința Anuală National Geographic Learning organizată mâine, 6 mai, ora 9.00, la Radisson Blu Hotel din București, de Fischer International, în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. La această conferință vor participa ca speakeri doi experți renumiți colaboratori ai cunoscutei publicații internaționale National Geographic. Vorbim despre Chia Suan Chong, trainer de renume mondial și autoare de materiale educaționale, și Flo Feast, autoare și trainer cu peste zece ani de experiență în predare, care a lucrat ca profesor, trainer, examinator și realizator de materiale educaționale în diverse țări și a prezentat seminarii și webinarii în Europa și Asia.

Participarea la conferință este gratuită, dar locurile sunt limitate, prin urmare, încurajăm toți participanții interesați să se înscrie cât mai curând posibil. Pentru înscriere și informații suplimentare despre Conferința Anuală National Geographic Learning, ediția 2023, puteți accesa site-ul fundatiadanvoiculescu.ro.

×