x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Elevii din toată țara pot susține, începând de astăzi, Concursul ARISTOTEL ONLINE

Elevii din toată țara pot susține, începând de astăzi, Concursul ARISTOTEL ONLINE

13 Apr 2020   •   17:24
Elevii din toată țara pot susține, începând de astăzi, Concursul ARISTOTEL ONLINE

O nouă provocare pentru elevi, un concurs online de cultură generală, logică și matematică a fost lansat astăzi de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Fiind un concurs care se desfășoară online, acesta va putea fi susținut de elevi din toată țara. Înscrierea la concurs se realizează INDIVIDUAL, prin completarea unui formular de înregistrare, disponibil pe www.fundatiadanvoiculescu.ro

ARISTOTEL este un concurs școlar interdisciplinar, de cultură generală, logică, matematică și creativitate și se adresează elevilor începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a.

Prin participarea la acest concurs, elevii își pot testa cunoștințele de cultură generală, capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică cu nivel ridicat de dificultate, capacitatea de concentrare, capacitatea intelectuală și creativitatea.

Cele mai bune rezultate vor fi premiate cu cărți și materiale educaționale oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Editura Corint, Editura Ingenium, Biblioteca Metropolitană București, Centrul de Carte Străină Fischer International, Playouth România.

Concursul ”Aristotel” este înscris în Calendarul Activităților Educative Municipale organizate de Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Înscrierile se pot face pe toată perioada desfășurării concursului, respectiv 13 aprilie – 12 iunie 2020.

 

 

 

×