x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Este diferită predarea de la distanță față de cea din clasă?

Este diferită predarea de la distanță față de cea din clasă?

10 Iun 2020   •   16:00
Este diferită predarea de la distanță față de cea din clasă?

Este o întrebare la care a răspuns webinarul cu tema ”Instrumente și tehnologii digitale educaționale în predarea la distanță”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. La webinar au participat peste 1300 de profesori din întreaga țară.

Webinarul a fost primul dintr-o serie de cinci webinare gratuite, organizate în cadrul campaniei ”LIGA PROFESORILOR EXCEPȚIONALI”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Centrul de Carte Străină Fischer International.

Acesta a fost susținut de Daniela Văduva, Director General Centrul de Carte Străină Fischer International, profesionist cu o experiență de peste 20 de ani în industria managementului educației.

În cadrul webinarului au fost prezentate o serie de reguli de conduită pentru profesori, elevi și părinți, strategii de predare, instrumente și platforme online pentru predarea la distanță.

Primul webinar poate fi vizionat accesând link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=E8LyHlenlU4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3Rh1k_EDrunma_Z5EdbkOv8HBioYQnEWeRjWAX_QspzntGozfGBWPOZ70

×