x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Examenele, sub lupă! Află cele mai noi metode de predare în limba engleză de la speakeri de renume

Examenele, sub lupă! Află cele mai noi metode de predare în limba engleză de la speakeri de renume

26 Mar 2017   •   18:50
Examenele, sub lupă! Află cele mai noi metode de predare în limba engleză de la speakeri de renume

După succesul celei de-a patra ediții a conferinței Gateway to ELT, experții National Geographic Learning pornesc prin țară pentru a oferi profesorilor de limba engleză șansa de a afla cele mai noi metode de predare, dar și cum să angreneze eficient elevii în procesul educațional. În cadrul Caravanei Gateway to ELT au loc trei conferințe: pe 29 martie în Bacău, pe 30 la Galați, iar pe 31 în Buzău. Tema acestora este „Dezvoltarea învățării autonome și a gândirii critice”. Profesorii de limba engleză vor avea ocazia să analizeze principiile care stau la baza pregătirii eficiente a elevilor pentru examenele lingvistice, precum și modalitățile de punere în practică a acestor principii, la clasă. De asemenea, este importantă și implicarea elevilor prin predarea participativă, iar acest atelier vizează modalități de angajare a elevilor în procesul de învățare prin implicarea lor activă, prin intermediul jocurilor și a altor activități. Se vor exploata mijloacele vizuale și metoda raspunsului prin reacție fizică. De asemenea, profesorii de limba engleză vor putea afla și dezbate rezultatele celor mai recente studii despre  teoria inteligențelor multiple. Prin folosirea unei varietăți de metode activ-participativ, lecțiile de limba engleză vor deveni nu numai atractive, dar și eficiente, susțin organizatorii, care anunță participarea unui speaker de excepție. În fața dascălilor români vine Anna Hasper, profesor de limba engleză, formator și consultant internațional pentru predarea limbii engleze. Anna lucrează în ELT(English Language Teaching) de mai bine de 13 ani, timp în care a dezvoltat multe proiecte cu British Council, International House, ministerele Educației din diferite țări, școli particulare și de stat. Anna Hasper este membru IATEFL (International Association of Teachers of English as a Foreign Language) & YLT Sig (Young Learners & Teenagers Special Interest Group), și publică în jurnalele de specialitate ELT:  ETP, C&TS Digital, precum și într-o publicație locala kenyana (Bingo). Realizează cursuri de pregatire profesională pentru profesori cu accent pe modalități de implicare a elevilor, iar preocuparile ei de căpătâi sunt psihologia educației, predarea la categoriile de elevi cu nevoi speciale, dezvoltarea învățării autonome și a gândirii critice. S-a specializat în a-i indruma pe profesori să găsească modalități de a se descurca cu resursele pe care le au, lucrând mult la motivarea elevilor și implicarea lor în propria învățare. Îi place să descopere locuri noi și să învețe despre culturile lumii. Anna Hasper a lucrat în țări precum China, Iordania, Iran, Uganda, Senegal, Algeria și Armenia. Elaboreaza cursuri de formare și le susține, și spune că activitatea ca director de studii și profesor la o școala din Noua Zeelandă a învățat-o dedesubturile creării de programe scolare, tainele mentoratului și ale elaborarii de programe de formare continuă. Annei îi place să lucreze cu elevi de toate varstele, de la preșcolari la studenți.

Conferințele Gateway to Elt sunt organizate de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României împreună cu Fischer Internațional, sub umbrela campaniei Liga Profesorilor Excepționali. În cadrul evenimetelor, profesorii vor putea utiliza din resursele și manualele alese cu grijă din colecția National Geographic, prelucrate de formatorii și pedagogii editurii National Geographic Learning, care oferă toate uneltele necesare instruirii unei generații de success.

Detalii și înscrieri pe fundatiadanvoiculescu.ro și cartiengleza.ro  

×