x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Flori și zâmbete pe acorduri de pian

Flori și zâmbete pe acorduri de pian

de Diana Scarlat    |    19 Mai 2019   •   21:15
Flori și zâmbete pe acorduri de pian

Cele mai mici talente ale muzicii românești au susținut astăzi recitaluri excepționale, în cadrul celei de-a treia ediții a concertului pt pian și canto al copiilor care frecventează cursurile Amadeus Academy. Împreună cu ei au cântat și micuții care studiază pianul opțional, în grădinițe.

 

Evenimentul a avut loc duminică, de la ora 17.00, în sala de spectacole a Școlii gimnaziale de Artă nr. 5, din sectorul 3 al Capitalei. Cuprinși de emoții, dar și absorbiți de frumusețea muzicii, micuții s-au prezentat ca niște adevărate vedete, iar vestimentația obligatorie, cu rochii de bal și papion, în cadrul ceremonios, i-a tranaformat din pitici în mari artiști. Repertoriul spectacolului a doat stabilit astfel încât fiecare copil a interpretat  câte două piese, pe scenă, în fața unui public numeros. 

 

Spectacolul s-a desfășurat sub îndrumarea și atenta supraveghere a profesoarei Oana Capațînă, cea care a avut ideea organizării acestor evenimente. "La început a fost un simplu curs de pian, pentru fetița noastră, dar s-a transformat în "life style". Acum ne pregătim pentru concerte, avem emoții, avem adiratori și succes", spune mama uneia dintre micuțele pianiste, mare artistă în devenire. Evenimentele de acest tip îi fac pe copii mai atenți și îi determină să fie mai implicați în ceea ce fac, iar succesul scenei îi ajută să-și dorească mai mult.

×