x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie An școlar început cu o surpriză uriașă de micuții de la o școală din Ilfov

An școlar început cu o surpriză uriașă de micuții de la o școală din Ilfov

de Redacția Jurnalul    |    12 Sep 2023   •   11:27
An școlar început cu o surpriză uriașă de micuții de la o școală din Ilfov

Fundația Dana Voiculescu pentru Solidaritate le-a pregătit o surpriză deosebită celor câteva zeci de copii de la o școală din județul Ilfov, care au primit înainte de începerea anului școlar cadouri din partea fundației.

Prin programul „Adoptă o școală” 73 de copii de la școala din Lipia, comuna Gruiu, din județul Ilfov, au primit un ghiozdan nou cu rechizite și obiecte pentru îngrijire corporală.

„Un gest de generozitate, care va rămâne în amintirea și în inimile celor mici, dându-le încredere în propriile forțe și propria lor capacitate”, au transmis reprezentanții fundației.

Programul „Adoptă o școală” și-a propus să ofere șanse egale la educație și o alimentație sănătoasă pentru elevii din zonele defavorizate. „Adoptă o școală” înseamnă oportunități egale, acces la tehnologie modernă și consiliere personală, programe de mentorat sau cursuri suplimentare pentru a crește calitatea educației primite de copii.

Toți cei care își doresc să dea o șansă în plus copiilor din zonele defavorizate pot să o facă prin a deveni voluntar sau printr-o donație. Detalii, pe https://fdvs.ro/proiectul-adopta-o-scoala/

×