x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Începe votul publicului pentru „Liga Profesorilor Excepționali”, o campanie a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Începe votul publicului pentru „Liga Profesorilor Excepționali”, o campanie a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

de Redacția Jurnalul    |    18 Iun 2024   •   13:40
Începe votul publicului pentru „Liga Profesorilor Excepționali”, o campanie a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a anunțat debutul finalei campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali”, care își propune să recunoască și să premieze profesorii care contribuie la dezvoltarea educației în România. 

În această etapă, publicul poate vota online pe https://vot.fundatiadanvoiculescu.ro pentru cei 20 de profesori finaliști, aleși de o comisie de experți în educație și jurnaliști. Din comisa care au avut sarcina de a alege între sute de povești minunate au făcut parte: Marian Stas, Silvia Osman, Daniela Văduva, Monica Ghiurco, Aimee D Albon, Gabriela Maalouf, Mihai Morar și 2 experți în educația de excelență ai Fundației.

Votarea este deschisă între 18 iunie și 15 iulie pe https://vot.fundatiadanvoiculescu.ro, unde se și pot consulta poveștile celor 20 de finaliști. Profesorii au fost selectați pe baza dedicării și inovației lor în educație.

Finaliștii vor primi premii precum tabere educaționale, materiale didactice, tablete Samsung, reader Kindle sau enciclopedii. Primele trei locuri vor fi recompensate cu burse de merit de 30.000 lei, 20.000 lei și 10.000 lei pentru următorul an educațional.

Campania Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, inițiativă unică în România, vine ca o reverență și o formă de recunoștință față de dascălii excepționali ai acestei țări.

Comunitatea este încurajată să voteze și să susțină dascălii care au avut un impact pozitiv asupra formării lor.



 

×