x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Istoria informaticii românești, descrisă de cei ce au trăit-o

Istoria informaticii românești, descrisă de cei ce au trăit-o

04 Sep 2019   •   14:17
Istoria informaticii românești, descrisă de cei ce au trăit-o

Joi, 26 septembrie 2019, ora 12.00, în cadrul proiectului ROINFO „Romanian Informatics 2018-2020, la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București, amfiteatrul Spiru Haret, va avea loc a II-a întâlnire a generațiilor de informaticieni.

 

Evenimentul cu tema „Istoria Informaticii românești descrisă de cei ce au trăit-o” va da ocazia celor prezenți să dezbată primele rezultate ale proiectului național ROINFO 2018-2020, volumele I și II din Istoria informaticii românești. Apariție dezvoltare și impact. Oameni, instituții, concepte, teorii și tehnologii.

 

Sunt invitați să participe, din întreaga țară, absolvenți ai secțiilor de Mașini de calcul și Informatică de la Facultățile de Matematică, precum și absolvenții secțiilor de Calculatoare și Cibernetică, ocazie cu care se vor scoate în evidență eforturile întreprinse de oamenii de știință, profesori, cercetători, matematicieni, ingineri, economiști etc., pentru dezvoltarea domeniului de Computing în România: tehnica de calcul (IT) și industria de software.

Mai multe informații găsiți la adresa web http://c3.cniv.ro/?q=2018/iir.

 

×