x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Ministerul Educației cere DSU graficul de livrare a testelor de salivă: Cele rămase sunt insuficiente

Ministerul Educației cere DSU graficul de livrare a testelor de salivă: Cele rămase sunt insuficiente

08 Dec 2021   •   20:15
Ministerul Educației cere DSU graficul de livrare a testelor de salivă: Cele rămase sunt insuficiente

Ministerul Educației a cerut miercuri, printr-o scrisoare adresată Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), graficul livrărilor de teste de salivă pentru școli, în condițiile în care cele rămase sunt insuficiente pentru săptămâna următoare.

Astfel, prin scrisoarea adresată șefului DSU, Raed Arafat, Ministerul Educației a cerut graficul de aprovizionare eșalonată cu teste de salivă, în condițiile în care testele primite au fost distribuite integral către unitățile de învățământ pentru administrare în săptămâna 6-12 decembrie.

Conform ministerului, diferența rămasă nu acoperă necesarul pentru săptămâna 13-19 decembrie și este insuficientă chiar și pentru prima administrare, de luni, conform datelor transmise de inspectoratele școlare.

De asemenea, reprezentanții Ministerului Educației cere DSU ca, în măsura posibilului, livrarea umătoarelor teste să se facă în ambalaj individual sau 2 teste/set.

(sursa: Mediafax)

×