x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Profesori de top la conferința aniversară Fischer Internațional

Profesori de top la conferința aniversară Fischer Internațional

18 Aug 2017   •   07:15
Profesori de top la conferința aniversară Fischer Internațional

Speakeri internaționali și edituri de renume vin și în acest an la Conferința națională a profesorilor de limba engleză, ce va avea loc în zilele de 1 și 2 septembrie, la Rin Grand Hotel, în București. Eveniment cu tradiție deja, conferința din acest an își propune să aducă în atenția profesorilor tot ce este nou în domeniul ELT (English Language Teaching), altfel încât aceștia să-și completeze cunoștințele și să-și perfecționeze metodele de predare. Profesioniștii implicați în predarea limbii engleze pot intra în dezbatere cu invitați de renume, profesori ai unor universități celebre, producători de programe educaționale și formatori internaționali ai celor mai renumite instituții pentru pregatirea cadrelor didactice.

 

Printre invitații speciali la evenimentul din acest an se află Anna Gebka-Suska, formator internațional pentru profesorii de limba engleză și autoare de materiale didactice, domeniu în care activează de mai bine de 20 ani. Este co-autoarea unuia dintre primele manuale de limba engleză din Polonia. Anna Gebka-Suska a realizat numeroase filme cu caracter didactic și este creatoarea aplicației hop4ELT, o platformă inovatoare pentru cei mai mici școlari. De-a lungul timpului, Anna a susținut nenumărate ateliere de lucru la conferințele internaționale ale profesorilor de limba engleză, cele mai recente participări fiind în China și Israel. La conferința anuală Fischer International pentru profesorii de limba engleză din România, le va prezenta cadrelor didactice cum pot valorifica povestea în predarea limbii engleze la grupe de școlari prealfabetizati, prin identificarea elementelor motivaționale, prin personalizarea poveștilor și prin intervenția creatoare a celor mici.

 

Un alt invitat de marcă ce va veni să le vorbească dascălilor români este Tim Phillips, formator international și reprezentant al editurii National Geographic Learning în Austria și Germania. Tim activează în acest domeniu de peste 30 de ani nu numai în Germania, dar și în Europa centrală și Asia. A construit nenumărate proiecte educaționale și a contribuit consistent la dezvoltarea unor materiale didactice specifice. Tim s-a specializat în predarea limbii engleze pentru afaceri și în pregatirea profesorilor care doresc să activeze în cercuri internaționale. La conferința Fischer de la București, Tim va demonstra cum se pot folosi cu succes celebrele discursuri TED – care nu pot fi adaptate – cu elevi care nu au înca nivelul lingvistic necesar pentru a înțelege engleza vorbită la TED Talks. Profesorii români de limba engleză vor avea ocazia sa descopere activități și exerciții prin care se construiește o structură de abordare solidă, ce le va permite să folosească materiale autentice.

 

La conferința anuală a profesorilor de limba engleză organizată de Fischer Internațional în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, profesorii au acces la cele mai noi publicații de specialitate. Evenimentul se bucură de participarea unor nume celebre din sfera ELT, reprezentanți ai editurilor Cambridge University Press, National Geographic Learning și Oxford University Press.

×