x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Proiect de colaborare, pentru susținerea cercetării și inovării din România

Proiect de colaborare, pentru susținerea cercetării și inovării din România

12 Noi 2021   •   16:51
Proiect de colaborare, pentru susținerea cercetării și inovării din România

Cercetătorii români implicați în proiecte de cercetare individuală sau în cadrul institutelor de cercetare și dezvoltare pot aplica pentru un program dedicat lor, lansat recent de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Senatul face un apel de proiecte privind cercetarea științifică aplicată și teoretică, din toate domeniile de activitate, pentru a putea stabili structura bugetului pentru anul viitor, în care se regăsesc și fonduri pentru cercetare.

Astfel, cei interesați trebuie să trimită până la sfârșitul anului o aplicație care să conțină obiectul lucrării științifice, stadiul în care se află cercetarea și o propunere de colaborare. Aceste aplicații vor fi evaluate de către o echipă transdisciplinară, formată din specialiști în domeniile abordate de cercetători.

Acesta este cel mai recent proiect al Senatului Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care astfel și-a propus să sprijine cercetarea românească, pe cercetătorii și inventatorii români.

×