x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Şcolile din Tulcea vor rămâne închise şi vineri

Şcolile din Tulcea vor rămâne închise şi vineri

06 Feb 2020   •   16:22
Şcolile din Tulcea vor rămâne închise şi vineri

Cursurile în unităţile de învăţământ vor fi suspendate vineri în judeţul Tulcea, pentru a doua zi consecutiv, a anunţat Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ).

Decizia a fost luată din cauza drumurilor impracticabile din judeţ, după ninsorile şi viscolul din ultimele aproape 24 de ore.

Un alt motiv ar fi numărul crescut al localităţilor în care nu există energie electrică, situaţie care face imposibilă desfăşurarea cursurilor.

La ora 13.00, Biroul de presă al E-Distribuţie Dobrogea anunţa că în judeţ sunt nealimentate total sau parţial 32 de localităţi, iar la aceeaşi oră Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a anunţat 53 de localităţi fără energie electrică total sau parţial.

Traficul pe drumurile judeţene şi naţionale din Tulcea este în continuare suspendat, iar autorităţile au intervenit joi pentru deblocarea a şapte autovehicule.

"Pe toate drumurile naţionale şi judeţene, se acţionează cu 25 utilaje aparţinând Drumurilor Naţionale şi 10 utilaje aparţinând Drumurilor Judeţene", a mai precizat ISU Delta.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tulcea scoli inchise