x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Sute de copii își doresc să participe la cursurile Clubului de Excelență

Sute de copii își doresc să participe la cursurile Clubului de Excelență

25 Sep 2019   •   16:33
Sute de copii își doresc să participe la cursurile Clubului de Excelență

Au început sesiunile de testare și evaluare a celor peste 500 de copii și tineri care s-au înscris la selecția în vederea participării la cursurile desfășurate în cadrul ”Clubului de Excelență” al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în anul educațional 2019-2020.

Ca în fiecare an, sute de copii și tineri cu performanțe deosebite în diverse domenii, care obţin premii naţionale şi internaţionale și au rezultate şcolare de excepţie, aplică pentru programul de cursuri gratuite din cadrul Clubului de Excelență.

Cei care s-au înscris în program, vor participa la o serie de testări psihologice, vocaționale şi aptitudinale, care vor avea loc în prezența profesorilor coordonatori ai fiecărui departament şi curs în parte. Pe baza dosarului personal, a interviului şi testărilor psihologice şi aptitudinale, cei mai buni vor fi selectaţi şi vor participa la cursurile organizate în anul educațional 2019-2020, care va începe pe 1 octombrie.

Programul se desfășoară de peste 10 ani și reprezintă o perspectivă modernă de educație, formare și dezvoltare a copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 18 ani, adaptată vârstei, personalității și procesului de asimilare a informației, într-un cadru non-formal.

×