x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Toți elevii se întorc pe băncile școlii în Capitală

Toți elevii se întorc pe băncile școlii în Capitală

18 Mai 2021   •   13:14
Toți elevii se întorc pe băncile școlii în Capitală
Sursa foto: Hepta

Toți elevii să întoarc fizic la școală începând de miercuri, potrivit deciziei Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență București (CMSUB).

„Toți elevii vor participa fizic la ore în școli începând de mâine. Evident, acolo unde lucrurile sunt diferite din motive de infrastructură sau alte motive, școlile pot lua în mod punctual decizia de a rămâne online dacă vor dori”, a declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica, la finalul ședinței CMSUB.

Pentru copiii care prezintă certificate medicale și în continuare trebuie să rămână acasă vor trebui asigurate condiții pentru școala online.

Rămâne în vigoare decizia potrivit căreia pe o rază de 50 de metri în jurul unităților școlare toată lumea care staționează este obligată să poarte mască, însă aceasta nu se referă la trecători.

În cazul în care unul dintre elevi este confirmat cu Covid, conducerea școlii va trece clasa respectivă în online, iar dacă se înregistrează astfel de cazuri în mai multe clase Consiliul de Administrație poate lua decizia de a trece toată școala în online, cu avizul DSP.

Mediafax

×
Subiecte în articol: scoala elevi