x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Un nou an școlar, o nouă serie de înscrieri la Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu

Un nou an școlar, o nouă serie de înscrieri la Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu

12 Sep 2022   •   14:21
Un nou an școlar, o nouă serie de înscrieri la Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu

Timp de două săptămâni, până pe 25 septembrie, sunt deschise înscrierile pentru cursurile desfășurate în fiecare an educațional de către Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu. Cursurile sunt gratuite în totalitate, se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta între 8 și 18 ani și se vor desfășura online, pe platforma națională de e-learning” Școala FDVDR”.

Printre cursurile la care se pot înscrie copiii se numără: Conversație în Limba Engleză, Scriere Hiragana în Limba Japoneză, Introducere în studiile asiatice, Curs Introductiv de Limba Chineză, Dezvoltare personală și consiliere educațională, Filosofie pentru copii, Logică pentru copii.

Cursurile abordează domenii diverse, sunt interactive și îi ajută pe copii să își dezvolte o serie de abilități și competențe și să aprofundeze cunoștințele din ariile care îi interesează, fiind suportul perfect în procesul de educație și dezvoltare.

Înscrierile la acest program de cursuri gratuite se realizează prin completarea unui formular disponibil pe site-ul Fundației Dan Voiculescu.

Lansate în 2010, cursurile au fost urmate până în prezent de peste 20.000 de copii din întreaga țară.

 

×