x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A strâns peste 1 MILION de vizualizări: El este bebeluşul operat pe cord deschis "care arată ridicol de bine"

A strâns peste 1 MILION de vizualizări: El este bebeluşul operat pe cord deschis "care arată ridicol de bine"

07 Noi 2012   •   17:13
A strâns peste 1 MILION de vizualizări: El este bebeluşul operat pe cord deschis "care arată ridicol de bine"

Imaginea unui băieţel de numai trei luni, care a suferit o operaţie pe cord deschis, "face senzaţie pe internet", scrie Yahoo News. Fotografia lui Joey Powling Jr. a fost făcută de mama lui imediat după operaţie.

Postată de unchiul micuţului pe site-ul Reddit, fotografia a adunat peste 1 milion de vizualizări, iar copilul a fost numit "Bebeluşul operat care arată ridicol de bine".

"Ce legendă", "Un copil Bruce Willis" şi "Bebelusul ăsta e mai bărbat ca mine" sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauţi.

Mama bebelușului a precizat că a făcut fotografia deoarece voia sa aibă o imagine clară a operației.

"Joey Powling Jr. s-a născut în luna iulie, cu o boală gravă. Practic, avea o gaură în inimă. Din fericire, a fost diagnosticat la timp și am pus la punct un plan de tratament, care a inclus operația la trei luni", a spus unchiul băieţelului.

Joey care a venit pe lume având o gaură în inimă. Din fericire, medicii au ştiut asta încă de când micuţul se afla în burta mamei şi au stabilit să-l opereze imediat după ce împlinea trei luni. Intervenţia a fost un succes.

×
Subiecte în articol: bebelus operat cord deschis Joey Powling