x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 200 de oameni, aflaţi la bordul unui avion civil sirian, au văzut moartea cu ichii după ciocnirea cu un elicopter

200 de oameni, aflaţi la bordul unui avion civil sirian, au văzut moartea cu ichii după ciocnirea cu un elicopter

20 Sep 2012   •   14:10
200 de oameni, aflaţi la bordul unui avion civil sirian, au văzut moartea cu ichii după ciocnirea cu un elicopter

Un elicopter militar sirian s-a prabusit joi dimineata, in apropiere de Damasc, dupa contact pe care l-a avut in zbor cu un avion civil care efectua o cursa de linie si care se pregatea de aterizare.

Televiziunea publica siriana, citata de bbc.co.uk a anuntat ca prabusirea elicopterului a fost rezultatul unui accident aerian produs in momentul in care elicea aparatului militar a atins coada avionului, care apartinea companiei Syrian Airlines si avea la bord 200 de pasageri si membri ai echipajului.

Turnul de control al aeroportului din Damasc si compania careia ii apartnea aparatul de zbor, citati de televiziunea publica au anuntat ca avionul a aterizat fara probleme, niciunul dintre oamenii aflati la bord nefiind ranit.

Anterior, rebelii sirieni si-au asumat "meritul" doborarii elicopterului, dar informatia nu a putut fi verificata de catre Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

×
Subiecte în articol: avion damasc ciocnire elicopter prabusit