x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A căzut din montagne russe şi a murit în faţa părinţilor!

A căzut din montagne russe şi a murit în faţa părinţilor!

04 Apr 2011   •   15:26
A căzut din montagne russe şi a murit în faţa părinţilor!
159649-.jpgO cursă cu montagne russe-ul într-un parc de distracţii din SUA s-a dovedit fatală pentru un băieţel de 3 ani. Jayson Dansby se afla împreună cu fratele său geamăn în prima maşinuţă din montagne russe-ul Pitonul Pit dintr-un parc de distracţii din Chicago, informează Daily Mail.

Se pare că băieţelul a reuşit să se elibereze din hamul de siguranţă care îl ţinea în scaun şi a căzut, lovindu-se de mai multe ori, de la o înălţime de aproape patru metri.

Părinţii au privit îngroziţi scena şi s-au repezit către copil, dar nu au putut face nimic, băieţelul fiind declarat mort.

Reprezentanţii parcului regretă tragedia, dar dau asigurări că nu a fost vorba de un scaun prea mare sau un ham prea larg. Fiind vorba de un parc destinat copiilor, toate elementele sunt create pe măsura micuţilor, în special elementele de siguranţă.

Parcul Go Bananas a fost închis şi este verificat de specialişti în siguranţa, pentru a stabili dacă a existat o defecţiune mecanică care să fi permis micuţului să iasă din scaunul său.

×