x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A murit strâns de testicule, pentru un loc de parcare

A murit strâns de testicule, pentru un loc de parcare

27 Apr 2012   •   15:36
A murit strâns de testicule, pentru un loc de parcare

Modul in care se manifesta agresivitatea la volan doboara chiar si limitele imaginabilului: pornind de la o disputa pentru un loc de parcare, un chinez a avut parte de o moarte ingrozitoare.

Barbatul, proprietarul unui magazin din provincia Hainan, China, a avut proasta inspiratie sa se certe cu o femeie, care isi parcase scuterul in fata magazinului sau, pentru a-si lua baiatul de la scoala din apropiere.

Patronul magazinului i-a cerut sa nu parcheze acolo, au inceput sa se certe, in final ajungand la conflict fizic.

Ca autoaparare, femeia a recurs la o metoda extrema: a strans testiculele barbatului atat de tare si destul de mult timp astfel incat acesta a lesinat de durere.

Medicii sositi sa acorde primul-ajutor, desi au incercat sa-l resusciteze timp indelungat, nu au putut decat sa declare decesul pacientului.

Pentru certificarea unei astfel de informatii, reporterii gizmodo.com au cerut opinia unui medic urolog care a certificat ca din punct de vedere medical este perfect posibil ca moartea sa intervina in urma unei forte excesive exercitate asupra testiculelor. Presiunea exercitata pe aceste organe, extrem de sensibile la atingere, poate produce eliberarea unei cantitati mari de adrenalina in organism, care poate genera un atac de cord.
gizmodo.com

×