x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A plecat în căutarea unei comori după ce a descoperit indicii într-o poezie. Ce s-a întâmplat după

A plecat în căutarea unei comori după ce a descoperit indicii într-o poezie. Ce s-a întâmplat după

11 Mar 2013   •   09:11
A plecat în căutarea unei comori după ce a descoperit indicii într-o poezie. Ce s-a întâmplat după
O femeie care căuta o comoară ascunsă de un milionar excentric s-a rătăcit în sălbăticie, în New Mexico.

Comoara care valorează două milioane de dolari conţine monede rare, lingouri de aur şi bijuterii, ascunse într-o cutie undeva în Parcul Naţional Bandelier din Santa Fe.

Averea aparţine milionarului Forrest Fenn, negustor de antichităţi. Bolnav de cancer în fază terminală, bărbatul a scris o poezie care conţine indicii privind locul unde a ascuns cutia.

Crezând că a descifrat misterul, o femeie de 34 de ani din Texas a plecat în căutarea ei şi s-a rătăcit.

A rămas fără apă şi mâncare şi a fost nevoită să îndure temperaturi sub zero grade, singură în canionul Ancho din munţii Santa Fe.

Din fericire, iubitul ei a anunţat că femeia nu s-a mai întors şi o echipă de slavare a plecat în căutarea ei. Tânăra a fost găsită a doua zi dimineaţă.

Fenn a declanşat o adevărată vânătoare de comori în anul 2011, când şi-a publicat cartea ''The Thrill of the Chase'', care conţine indicii despre locul unde a fost ascunsă, în urmă cu trei ani.

Potrivit Daily Mail, bărbatul s-a vindecat acum de cancer, dar spune că nu vrea să-şi recupereze cutia extrem de valoroasă.


×