x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A plouat cu piese de avion în apropiere de Lisabona

A plouat cu piese de avion în apropiere de Lisabona

06 Dec 2010   •   17:34

 

Incidentul, care s-a produs în jurul orei 11.45 (13.45 ora României), nu a rănit pe nimeni, a declarat comandantul pompierilor din acest oraş.

"Am găsit piese metalice de aproximativ cinci centimetri pe zece centimentri în mai multe locuri" din Almada, separată de Lisabona prin fluviul Tejo, a explicat.

"Unul dintre obiecte a atins o maşină şi acoperişul unui imobil", a precizat el, adăugând că alte piese au fost "predate de locuitori poliţiei".

Potrivit postului de televiziune SIC, este vorba despre un avion al companiei TAAG din Angola.

Această informaţie nu este confirmată oficial. Purtătorul de cuvânt al administraţiei aeroporturilor portugheze, ANA, a declarat însă că un "Boeing 777 al companiei TAAG a aterizat de urgenţă după ce a fost nevoit să se întoarcă din drum din cauza unei probleme tehnice".

Acest avion al TAAG, care se deplasa între Lisabona şi Luanda, a decolat din capitala portugheză la ora 11.11, potrivit ANA.

Aterizarea de urgenţă a avut loc fără incidente, dar o anchetă va fi deschisă automat de Institutul naţional de aviaţie civilă (INAC), a precizat purtătorul de cuvânt al ANA, Rui Oliveira.

×