x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Act suprem de iubire

Act suprem de iubire

05 Feb 2009   •   00:00

Chen Jin, o fata in varsta de 13 ani din China, a incercat sa se sinucida pentru a putea dona ficatul tatalui sau bolnav de cancer.



Dupa ce a descoperit in poseta mamei sale un certificat medical care notifica faptul  ca tatal sau este bolnav de cancer la ficat si ca mai are doar trei luni de trait, Chen Jin a inchis usa casei si a luat o doza imensa de somnifere, mai mult de 200 de pastile.

Mama lui Jin a fost nevoita sa intre intre in casa printr-un geam din spatele casei, escaladand un perete. Langa trupul tinerei ea a gasit doua flacoane goale de somnifer si un bilet de adio . "Mama, imi pare rau ca nu am putut ramane alaturi de voi mai mult timp. Dupa moartea mea, te rog sa dai ficatul meu tatei si sa-l salvezi."

Incidentul a avut loc pe 24 ianuarie in provincia chineza Jiangsu, in estul Chinei. Fata a fost transportata pentru asistenta medicala de urgenta fiind internata in stare de inconstienta la acelasi spital ca si tatal sau. Doctorii raman rezervati in privinta recuperarii sale.

Conform China Daily News, venitul lunar al familiei lui Jin este in jur de 1000 de yuani (146 USD) si cheltuielile medicale suportate pentru tratamentul cancerului tatalui sau se ridica pana acum la peste 100.000 de yuani (14.600 USD).

Statea de sanatate a mamei sale este de asemenea delicata, ea fiind pensionata pe caz de boala in urma cu 8 ani. In acest moment, principala sa grija este sa ascunda de sotul sau actul disperat de iubire pe care l-a comis fiica lor.
cnn.com

×
Subiecte în articol: externe