x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Acuzat că a abuzat sexual mai multe femei, un deputat indian a fost arestat 

Acuzat că a abuzat sexual mai multe femei, un deputat indian a fost arestat 

de Redacția Jurnalul    |    31 Mai 2024   •   21:30
Acuzat că a abuzat sexual mai multe femei, un deputat indian a fost arestat 

Un deputat indian a fost arestat, fiind acuzat că a abuzat sexual mai multe femei. El candidează din nou la alegerile din India. Politicianul respinge toate acuzațiile.

Polițiștii din India au arestat un parlamentar care a fugit din țară după ce a fost acuzat că a abuzat sexual mai multe femei. Prajwal Revanna, care a părăsit India pe 27 aprilie, a fost arestat la sosirea sa din Germania în orașul indian Bengaluru vineri dimineața, potrivit BBC.

Deputatul în vârstă de 33 de ani aparține unui partid aflat în alianță cu cel al premierului Narendra Modi. Revanna, care aparține unei familii politice influente, candidează la alegerile în derulare din India. Înainte de alegeri, un videoclip care arată mai multe abuzuri asupra unor femei a fost prezentat publicului. Revanna nu a comentat imaginile, dar un oficial din biroul său a spus că videoclipurile au fost modificate.

Se pare că poliția a înregistrat până acum trei cazuri de agresiune sexuală împotriva deputatului. O echipă specială investighează cazurile. La 18 mai, o instanță specială a emis un mandat de arestare pe numele lui Revanna.

Deputatul s-a întors în țară după ce bunicul său, un cunoscut politician, i-a cerut să revină în India și să accepte ancheta. Tatăl și unchiul său sunt și ei parlamentari influenți.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: deputat arestat india