x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poliția germană anchetează acuzațiile de agresiune sexuală la adresa solistului trupei Rammstein

Poliția germană anchetează acuzațiile de agresiune sexuală la adresa solistului trupei Rammstein

de Redacția Jurnalul    |    15 Iun 2023   •   23:15
Poliția germană anchetează acuzațiile de agresiune sexuală la adresa solistului trupei Rammstein
Sursa foto: Hepta

Poliția germană a deschis o anchetă privind acuzațiile de agresiune sexuală la adresa lui Till Lindemann, solistul trupei de metal Rammstein.

O purtătoare de cuvânt a procuraturii din Berlin a anunțat că „a fost inițiată o procedură preliminară împotriva lui Till Lindemann pentru acuzații legate de infracțiuni sexuale și distribuirea de narcotice", potrivit BBC. Procurorii au deschis ancheta din proprie inițiativă pornind de la acuzații făcute de mai multe persoane.

Mai multe femei au afirmat că au fost „recrutate” pentru a întreține relații sexuale la concerte. O fană, Shelby Lynn, din Irlanda de Nord, a declarat recent pentru BBC că a crezut că băutura ei a fost amestecată cu alcool și că a fost „aranjată pentru sex". Afirmațiile ei au declanșat un val de alte acuzații privind „comportamentul sexual nepotrivit”. Alte femei cred că au fost preselectate pe rețelele de socializare de către o femeie din Rusia, despre care se bănuiește că ar fi fost un „recrutor" al lui Lindemann.

Till Lindemann, în vârstă de 60 de ani, a negat acuzațiile, avocații săi calificând afirmațiile ca fiind „fără excepție, neadevărate".

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: acuzatii rammstein