x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ahmadinejad, bucătarul priceput

Ahmadinejad, bucătarul priceput

de Marina Constantinoiu    |    30 Aug 2007   •   00:00

Cunoscut in special pentru poziţia sa sfidătoare in privinţa programului nuclear al ţării sale, preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a dezvăluit marţi că este un bucătar priceput care pregăteşte măncăruri "delicioase" şi regretă că nu poate petrece mai mult timp acasă.



Cunoscut in special pentru poziţia sa sfidătoare in privinţa programului nuclear al ţării sale, preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a dezvăluit marţi că este un bucătar priceput care pregăteşte măncăruri "delicioase" şi regretă că nu poate petrece mai mult timp acasă, relatează AFP, preluată de Rompres.


OMUL, SOŢUL, HARNICUL. Intr-un interviu acordat televiziunii iraniene destinat să prezinte latura sa personală, Ahmadinejad nu a menţionat disputele Iranului cu Vestul, prezentăndu-se in schimb drept un soţ harnic care munceşte pănă tărziu in noapte. "Inainte să devin preşedinte, obişnuiam să fac cumpărăturile. Acum ajut uneori in bucătărie şi ştiu să pregătesc toate măncărurile iraniene", a declarat Ahmadinejad.


SUPE ŞI TOCANE. Rugat să ofere mai multe detalii, Ahmadinejad a continuat in stilul său caracteristic. "Bineinţeles, tot ce gătesc este delicios, intrebaţi pe oricine a avut ocazia să mănănce! Ştiu să fac toate supele şi tocanele iraniene", a spus el.

Ahmadinejad a mai povestit că se duce adesea la birou la ora 05.30 şi că uneori nu pleacă acasă decăt după miezul nopţii. "Obişnuiam să-mi vizitez des rudele, dar acum nu prea mai reuşesc. Ii văd doar cănd sunt toţi in acelaşi loc, dar imi vizitez in mod regulat mama şi cănd mă duc la ea, ceilalţi vin să mă vadă", a explicat el.

×
Subiecte în articol: externe