x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Albert de Monaco ar fi făcute testele ADN pentru a pune capăt zvonurilor privind copiii din flori

Albert de Monaco ar fi făcute testele ADN pentru a pune capăt zvonurilor privind copiii din flori

de Agerpres    |    06 Iul 2011   •   10:52
Albert de Monaco ar fi făcute testele ADN pentru a pune capăt zvonurilor privind copiii din flori

Printul Albert ar fi facut teste ADN pentru a pune capat zvonurilor despre alti doi posibili copii nelegitimi ai sai, scrie soirmag.be.

Zvonurile care circulau si continua sa circule in Monaco chiar si dupa nunta princiara de saptamana trecuta spun ca Albert al II-lea ar avea alti doi copii nelegitimi, in afara de cei doi pe care i-a recunoscut, Alexandre si Jazmin. De aceasta data, ar fi vorba despre un bebelus si despre un copil care nu s-a nascut inca. Printul vrea sa dovedeasca ca zvonurile nu sunt adevarate; in caz contrar, recenta sa casatorie s-ar putea destrama. Copiii respectivi ar fi fost conceputi in timpul relatiei cu Charlene, oficializata acum cinci ani.

Un apropiat al cuplului a marturisit Daily Mail ca printesa Charlene vrea cu disperare sa stie daca vreunul din acesti copii s-a nascut sau a fost conceput in timpul relatiei ei de cinci ani cu printul. Prioritatea Palatului de la Monaco este sa o linisteasca pe aceasta.

Rezultatele testelor ADN vor fi cunoscute chiar in timp ce printul si printesa de Monaco se afla in calatorie de nunta in Africa de Sud, tara in care s-a nascut Charlene.

×