x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alertă cu bombă la Ministerul Muncii din Chişinău

Alertă cu bombă la Ministerul Muncii din Chişinău

03 Mai 2010   •   00:00

O nouă alertă cu bombă a fost declanşată luni la Ministerul moldovean al Muncii, a anunţat şeful serviciului de presă al Ministerului de Interne.

Tot personalul ministerului a fost evacuat în jurul orei 15.40, după ce un bărbat a sunat pentru a cere 500.000 de dolari, ameninţând că în cazul în care aceşti bani nu îi vor fi puşi la dispoziţie, întreaga clădire va sări în aer, relatează Jurnal de Chişinău, în pagina electronică.

"În acest moment, tot personalul instituţiei a fost evacuat, iar la faţa locului s-a deplasat echipa de genişti, care verifică etaj cu etaj. Sperăm să fie o alarmă falsă", a precizat purtătorul de cuvânt al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir.

Potrivit lui Jovmir, bărbatul necunoscut, care a telefonat la minister a indicat o adresă pe strada Voluntarilor, din sectorul Ciocana, unde a cerut să fie duşi cei 500.000 de dolari. Potrivit poliţiei, o echipă operativă a fost trimisă pe strada respectivă.

Acesta nu este primul incident de acest fel din Republica Moldova, numai în aprilie înregistrându-se trei astfel de alerte care s-au dovedit false.

×
Subiecte în articol: externe