x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe UPDATE - ALERTĂ - Două explozii dintr-o stațiune turistică din Thailanda a ucis o femeie și a rănit 12 persoane

UPDATE - ALERTĂ - Două explozii dintr-o stațiune turistică din Thailanda a ucis o femeie și a rănit 12 persoane

11 Aug 2016   •   21:05
UPDATE - ALERTĂ - Două explozii dintr-o stațiune turistică din Thailanda a ucis o femeie și a rănit 12 persoane

O femeie a murit iar 12 au fost rănite după ce două bombe au explodat într-o zonă populară printre turiștii din Thailanda.


Explozibilii, despre care se crede că au fost aplasați în ghivece de flori, au fost detonați în resortul Hua Hin.


Mai mulți turiști străini se află printre persoanele rănite.


Poliția locală spune că o femeie a fost ucisă de una dintre bombe.


Pe rețelele de socializare martorii spun că un cuplu cu un copil ar fi fost grav răniți iar o femeie care vindea salată a murit.
 

Potrivit radioului poliţiei thailandeze, cele două explozii s-au produs cu puţin timp înainte de miezul nopţii, relatează DPA.

Presa locală a raportat că explozia a avut loc la o intersecţie unde se aflau numeroase baruri frecventate atât de turişti locali cât şi de străini.

Poliţia a afirmat că cel puţin zece persoane au fost rănite, iar două se află în stare critică.

Atentate cu bombă au loc cu regularitate în cele trei provincii din sudul Thailandei, afectate de atacuri ale insurgenţilor, însă este rar ca astfel de atentate să vizeze zone frecventate de turişti.

Hua Hin, o staţiune de coastă din Golful Thailandei, este vizitată de turişti străini şi thailandezi. Este renumită ca fiind locul favorit al Regelui Bhumibol Adulyadej.

Explozia survine cu o zi înainte de week-end-ul prelungit pentru celebrarea zilei de naştere a Reginei, care coincide şi cu Ziua Mamei în Thailanda.

×