x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alertă în aer! Un avion al companiei Malaysia Airlines a fost forţat să aterizeze după o "zguduitură puternică"

Alertă în aer! Un avion al companiei Malaysia Airlines a fost forţat să aterizeze după o "zguduitură puternică"

19 Ian 2018   •   15:51
Alertă în aer! Un avion al companiei Malaysia Airlines a fost forţat să aterizeze după o "zguduitură puternică"

Un zbor al companiei Malaysia Airlines pe ruta Sydney - Kuala Lumpur a fost obligat să efectueze o aterizare de urgenţă în oraşul Alice Springs după ce pasagerii au resimţit o "zguduitură puternică", generată, potrivit personalului, de "probleme tehnice", a informat presa locală vineri, citată de DPA.

Pasagerii au povestit că au auzit zgomote puternice la bordul zborului MH122, joi seara, în momentul în care avionul se pregătea să traverseze coasta Australiei de West, în apropiere de oraşul Broome.

În consecinţă, piloţii au oprit unul dintre motoare şi au deviat avionul spre Alice Springs, a indicat postul local ABC.

"Motorul a început să scoată un sunet ciudat. Mi-a fost teamă pentru viaţa mea, nu o să mint", a declarat Mohamad Nogheib, un pasager în vârstă de 17 ani. "Pilotul a aterizat cu un singur motor - unul dintre era complet stricat", a adăugat acesta.

Un alt pasager a declarat pentru ABC că "zguduitura extrem de violentă" a durat circa cinci minute.

Malaysian Airlines a indicat într-o declaraţie că aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgenţă din "motive tehnice".

Cei 224 de pasageri ai zborului au petrecut noaptea în Alice Springs.AGERPRES

×