x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Încă un obiect zburător suspect, doborât de armată în apropierea frontierei dintre SUA şi Canada

Încă un obiect zburător suspect, doborât de armată în apropierea frontierei dintre SUA şi Canada

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2023   •   06:47
Încă un obiect zburător suspect, doborât de armată în apropierea frontierei dintre SUA şi Canada
Sursa foto: Hepta

Armata americană a doborât, duminică după-amiază, un nou obiect suspect, în spaţiul aerian al Statelor Unite, în apropierea frontierei Canadei, acesta fiind al patrulea incident din ultimele zece zile.

Aparatul de zbor suspect a fost doborât în zona Lacului Huron de avioane ale Forţelor Aeriene şi Gărzii Naţionale, a declarat Elissa Slotkin, o membră a Camerei Reprezentanţilor aleasă într-o circumscripţie din statul Michigan.

Acesta este al patrulea incident similar produs în Statele Unite în ultimele zece zile. Sâmbăta trecută, armata americană a doborât un balon chinez în Oceanul Atlantic, în largul coastelor statului Carolina de Sud. Pentagonul a anunţat că era un balon de spionaj, iar Administraţia de la Beijing a susţinut că era un dispozitiv "civil" pentru "cercetare", în principal în domeniul meteorologic.

Vineri, armata americană a doborât un alt obiect suspect, în spaţiul aerian al Statelor Unite, în largul statului Alaska. Sâmbătă, un alt aparat de zbor a fost doborât în cadrul unei operaţiuni efectuate în comun, deasupra Canadei, de avioane militare canadiene şi americane.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: obiect zburator suspect statele unite