x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Preşedintele Franţei în „Menage a trois”: iubita sa l-a împărțit cu un ministru al cabinetului Sarkozy

Preşedintele Franţei în „Menage a trois”: iubita sa l-a împărțit cu un ministru al cabinetului Sarkozy

11 Oct 2012   •   16:56
 Preşedintele Franţei în „Menage a trois”: iubita sa l-a împărțit cu un ministru al cabinetului Sarkozy
„La Frondeuse” (Rebela) este titlul unei biografii neromanțate și -de aceea- neautorizate a primei doamne a Franței, jurnalista Valerie Trierweiler.
Conform autorilor, de la începutul deceniului trecut, actuala iubită a președintelui Francois Hollande a fost amanta acestuia și, în același timp, a ministrului de Finanțe din acea vreme, Patrick Devedjian, informează rt.com. Ultimul era căsătorit, iar Hollande trăia în concubinaj cu Segolene Royal, mama celor patru copii ai săi și membru proeminent al Partidului Socialist. La rândul său, Valerie Trierweiler era căsătorită. Triunghiul Hollande-Trierweiler-Devedjian, ce funcționa perfect, întrucât amanții lui Valerie cunoșteau și agreau situația, era cât pe ce să fie stricat de infiltrarea președintelui de atunci, Nicolas Sarkozy, care a flirtat cu actuala soție a succesorului său. Respins, Sarkozy s-ar fi plâns unor colegi jurnaliști ai lui Trierweiler: „Cine se crede? Nu sunt destul de bun pentru ea?”
În cele din urmă, Valerie s-a decis să pună capăt menajului în patru. A divorțat, iar apoi l-a părăsit și pe Devedjian, pe care l-ar fi preferat în dauna lui Hollande, doar că fostul ministru nu a vrut să divorțeze.
Fragmente din biografie au fost publicate de presa franceză (Le Figaro) în cursul zilei de ieri.

×