x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ambasadorul Franţei a mulţumit României pentru condoleanțe: Împreună împărtăşim valori și libertăți

Ambasadorul Franţei a mulţumit României pentru condoleanțe: Împreună împărtăşim valori și libertăți

09 Ian 2015   •   17:56
Ambasadorul Franţei a mulţumit României pentru condoleanțe: Împreună împărtăşim valori și libertăți
Sursa foto: Ambasadorul Franţei a mulţumit României pentru condoleanțe: Împreună împărtăşim valori și libertăți comune

Ambasadorul Franţei în România, Francois Saint-Paul, a mulţumit pentru mesajele de condoleanţe şi de solidaritate pe care le primeşte Franţa, în urma atentatului de la Charlie Hebdo.

"Doresc astăzi să aduc mulţumiri întregii Românii pentru mesajele de condoleanţe şi de solidaritate pe care le primeşte Franţa. Doresc, de asemenea, să mulţumesc întregilor autorităţi române, celor mai înalte autorităţi române, reprezentanţilor media şi societăţii civile pentru mesajele transmise. Aceste mesaje care vin din România au, de asemenea, o importanţă mult mai mare, ele stau mărturie a faptului că împreună împărtăşim valori comune democratice, libertăţi comune, libertăţi de expresie şi libertăţi ale presei. Aceste mesaje care stau mărturie a faptului că libertatea nu poate fi asasinată, aceste mesaje le vom transmite şi vom ţine cont de ele, a declarat diplomatul francez în faţa sediului Ambasadei.

×