x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Americancă violată de un român, la Roma

Americancă violată de un român, la Roma

de Carmen Plesa    |    17 Feb 2011   •   18:16

O americancă de 27 de ani susţine că a fost violată de un român, în timp ce se afla într-o vizită la Roma. "S-a încrezut în modul lui blând de a se comporta, dar la sfârşitul unei seri frumoase s-a ales cu violenţă. I s-a întâmplat unei turiste americane care în seara de 15 februarie a fost acostată de un bărbat român, în timp ce făcea cumpărături la un stand din piazza Repubblica”, scrie agenţia italiană de presă AGI. Americanca a fost impresionată de modul drăguţ în care se comporta tânărul care vorbea engleză şi s-a prezentat cu numele de "Giulien”. Cei doi au petrecut împreună câteva ore, iar americanca i-a spus, printre altele, că e în căutarea unui loc în care să doarmă.

Bărbatul a atras-o în parcul Villa Borghese, unde a reuşit să o bage într-o statie de electricitate şi, sub ameninţare, a violat-o – susţin jurnaliştii italieni.

Mai târziu, americanca a reuşit să fugă şi să ceară ajutor unui trecător aflat în apropiere de staţia de metrou "A” din piaţa Flaminio.
Femeia a fost însoţită la comisariatul din Viminale, unde le-a relatat poliţiştilor cele întâmplate.

Românul a fost arestat ieri, după ce poliţiştii l-au găsit în aceeaşi staţie de electricitate unde s-ar fi petrecut violul. Are 29 de ani, nu are domiciuliu stabil în Italia şi va trebui să răspundă în faţa legii la acuzaţia de violenţă sexuală.

×