x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Amy Winehouse va fi incinerată astăzi. Fanii îi aduc ultimul omagiu (Galerie foto)

Amy Winehouse va fi incinerată astăzi. Fanii îi aduc ultimul omagiu (Galerie foto)

26 Iul 2011   •   10:05
Amy Winehouse va fi incinerată astăzi. Fanii îi aduc ultimul omagiu (Galerie foto)

Funeraliile lui Amy Winehouse se desfasoara astazi, intr-un cadru restrans, in prezenta membrilor familiei si a prietenilor apropiati. Anuntul a venit din partea unui purtator de cuvant al vedetei, care a spus ca ceremonia funerara va avea loc chiar daca nu se cunoaste inca motivul decesului cantaretei.

El nu a oferit insa detalii despre locul unde va fi organizata ceremonia sau ora de la care va incepe. Conform traditiei iudaice, funeraliile trebuie sa fie organizate cat mai repede cu putinta. In ceea ce priveste cauza decesului cantaretei, politia londoneza a anuntat ca ar putea sa treaca chiar si pana la patru saptamani pana la aflarea acesteia. Potrivit Daily Mail, surse din politia londoneza au indicat ca motivul decesului ar fi fost o cantitate mult prea mare de alcool.

Sute de fani ai cantaretei si-au manifestat durerea pierderii acesteia depunand flori si mesaje scrise in fata casei sale. Pe langa flori insa, ei au mai adus un ultim omagiu, in stil specific lui Amy Winehouse, lasand in fata portii cutii de bere si suc, sticle de vodca si tigari.

Amy Winehouse, care a incetat din viata sambata, la 27 de ani, va fi incinerata la Golders Green, nordul Londrei, la sfarsitul serviciului funebru.



×
Subiecte în articol: incinerare amy winehouse funeralii