x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Anchetă amplă asupra unui schelet găsit la Roma. Ar putea fi al româncei Andreea Rabciuc

Anchetă amplă asupra unui schelet găsit la Roma. Ar putea fi al româncei Andreea Rabciuc

de Redacția Jurnalul    |    04 Iul 2023   •   22:30
Anchetă amplă asupra unui schelet găsit la Roma. Ar putea fi al româncei Andreea Rabciuc

Anchetă amplă în Italia, după ce un schelet a fost găsit într-un șantier din Roma. Ar putea fi al Andreei Rabciuc, multiplă campioană națională la tir sportiv, dispărută în urmă cu peste un an.

Procuratura din Roma va comanda o expertiză majoră în cazul cadavrului unei femei de aproximativ 30 de ani găsit în ultimele zile.

Procurorul care se ocupă de dosar va cere specialiștilor să analizeze rămășițele pentru a încerca să stabilească în mod clar data și cauza morții. În paralel cu această activitate, vor fi efectuate verificări și de către carabinierii Ris, inclusiv un test ADN, în timp ce carabinierii de la Compagnia di Piazza Dante vor analiza baza de date a persoanelor dispărute din 2020 în căutarea unor elemente utile anchetei.

Andreea Rabciuc, în vârstă de 28 de ani, a dispărut între Moie di Maiolati Spontini și Montecarotto (Ancona) pe 11 martie 2022 și de atunci nu se mai știe nimic de ea de peste un an. Locuia împreună cu mama sa în Jesi (Ancona). Pe 11 martie, a participat la o petrecere la o fermă din zona rurală Vallesina și nu s-a mai întors acasă. Ea avea telefonul mobil cu ea, scrie Il Messaggero. În zorii zilei, ea s-ar fi certat cu iubitul ei și ar fi pornit pe drumul Montecarottese pentru a se întoarce singură la Jesi, lăsându-i telefonul mobil lui Gresti. Din acel moment, ea a dispărut în neant.

Pe schelet era un lănțișor, resturi de haine și cureaua de la un rucsac.

Il Messaggero scrie că singurul suspect este iubitul ei, Simone Gresti, cercetat în stare de libertate. Acesta a negat tot timpul că i-ar fi făcut rău prietenei sale și că ar avea vreo legătură cu dispariția acesteia.

Andreea Rabciuc era fostă campioană a României la tir sportiv

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: schelet ancheta Roma Andreea Rabciuc