x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Anonymous atacă din nou: A blocat site-urile ministerului italian de Interne, poliţiei şi carabinierilor

Anonymous atacă din nou: A blocat site-urile ministerului italian de Interne, poliţiei şi carabinierilor

04 Apr 2012   •   06:59
Anonymous atacă din nou: A blocat site-urile ministerului italian de Interne, poliţiei şi carabinierilor

Grupul de hackeri Anonymous a anuntat ca a blocat site-urile ministerului italian de Interne, politiei si carabinierilor. Motivul? Nedereptatile de pe piata muncii si brutalitatea interventiei politiei, relateaza agentia Ansa, citata de Mediafax.

Intr-un mesaj postat de Internet, hackerii anunta ca operatiunea "Tango Down" reprezinta contraatacul lor fata de o serie de nedreptati de pe piata muncii din Italia si de brutalitatea interventiei politiei la protestele organizate in regiunea orasului Genova, in 2001, cu ocazia unui summit G8.

Luna trecuta, Anonymous a blocat in doua randuri site-ul Vaticanului. Atacurile asupra site-ului vatican.va au avut loc dupa ce cinci presupusi membri ai grupului au fost arestati pentru infractiuni cibernetice in Europa si Statele Unite, cu ajutorul unui hacker transformat in informator, The Real Sabu, asa cum este el cunoscut pe Twitter.

×