x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Anunțul lui Donald Trump cu privire la următoarele alegeri prezidențiale

Anunțul lui Donald Trump cu privire la următoarele alegeri prezidențiale

01 Mar 2021   •   09:12
Anunțul lui Donald Trump cu privire la următoarele alegeri prezidențiale

Ex-președintele republican Donald Trump este posibil să candideze din nou la prima funcție în stat, în anul 2024. Declarația a fost făcută la Conferinţa Acţiunii Politice Conservatoare (CPAC), desfășurată la Orlando, Florida, transmite Reuters.

"Dar cine ştie, cine ştie, aş putea chiar decide să îi bat pentru a treia oară. Mişcarea noastră de patrioţi americani mândri şi harnici abia începe şi în cele din urmă vom câştiga. O să câştigăm.Suntem angajaţi într-o luptă pentru supravieţuirea Americii aşa cum o cunoaştem. Este o luptă. Este o luptă teribilă, teribilă, dureroasă. În cele din urmă, câştigăm întotdeauna", a afirmat acesta.

Trump își susține, în continuare, acuzațiile de fraudă electorală la alegerile președințiale din noiembire 2020, când a pierdut cu 74 de milioane de voturi în fața democratului Joe Biden, care a obținut 81 de milioane de voturi.

Totodată, el critică felul în care actuala administrație gestionează securitatea frontierelor.

"Joe Biden a avut cea mai dezastruoasă primă lună a oricărui preşedinte din istoria modernă", l-a criticat Trump. Acesta a mai precizat că nu va înființa un alt partid, așa cum se zvonește în ultimele luni.
"Nu formăm noi partide. Avem Partidul Republican. Va fi unit şi va fi mai puternic ca niciodată. Nu formez un partid nou ".

Participanții la conferință l-au susținut în procent de 95%, iar 70% vor ca acesta să revină la Casa Albă. De asemenea, 55% din participanţi au spus că îl vor vota pe Trump în cursa de nominalizare a candidatului pentru următorul scrutin prezidenţial, iar guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, s-a clasat pe locul al doilea, cu 21%.

Evenimentul se desfășoară anual la Washinghton, dar acum, din cauza pandemiei de coronavirus, acesta a fost organizat în Florida, unde sunt mai puține restricții.

 

×
Subiecte în articol: donald trump