x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Arestată în farmacie pentru că a cerut un medicament care i-a fost prescris!

Arestată în farmacie pentru că a cerut un medicament care i-a fost prescris!

08 Mai 2012   •   13:30
Arestată în farmacie pentru că a cerut un medicament care i-a fost prescris!

Se intampla in America: o femeie cu o stare de invaliditate temporara foarte vizibila - piciorul bandajat, perfuzie permanenta in brat, a fost arestata intr-o farmacie, pentru ca a incercat sa cumpere un medicament de calmare a durerii cu efect narcotic, prescris de doctor.

Ann Lenhart a petrecut o noapte intreaga in arestul politiei si a fost eliberata pe cautiune, a doua zi, informeaza Huffington Post, citand postul de televiziune CBS 11 News. Acuzatiile au fost retrase abia dupa ce Politia a reusit sa-l contacteze pe medicul care a prescris reteta si care a conformat ca pacienta sa avea nevoie de Norco, pentru dureri foarte puternice, intrucat suferise o fractura de rotula.

Medicul a mai precizat ca farmacistii nu au incercat sa il contacteze, pentru a verifica valididtatea retetei, ci, pur si simplu, au reclamat direct la Politie presupus abuz.

Farmacia, parte a lantului CVS, a recunoscut abuzul, anuntand ca incearca sa ajunga la un compromis cu Ann Lenhart, care a actionat compania in judecata.

×
Subiecte în articol: arestata in farmacie norco ann lenhart cvs