x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Armata israeliană anunță că a ucis trei luptători Hezbollah, inclusiv doi comandanți, în Liban

Armata israeliană anunță că a ucis trei luptători Hezbollah, inclusiv doi comandanți, în Liban

de Redacția Jurnalul    |    17 Apr 2024   •   09:46
Armata israeliană anunță că a ucis trei luptători Hezbollah, inclusiv doi comandanți, în Liban
Sursa foto: Hepta

Forțele de Apărare ale Israelului au anunțat că loviturile sale aeriene au ucis marți trei luptători Hezbollah, inclusiv doi comandanți, în sudul Libanului.

Muhammad Hussein Shahouri, comandantul unității de rachete a Regiunii de Vest a Forțelor Radwan, a fost ucis într-o lovitură aeriană în Kfar Dounine, în sudul Libanului, se arată într-un comunicat al IDF, citat de CNN.

„Ca parte a rolului său, Muhammad a planificat și a promovat lansări de rachete spre teritoriul israelian din zonele din regiunile centrală și vestică ale Libanului”, transmite armata israeliană.

Mahmoud Ibrahim Fadlallah, un agent al unității de rachete a Hezbollah, a fost de asemenea ucis în aceeași lovitură aeriană, a adăugat FDI.

Anterior, IDF a precizat, într-o declarație separată, că Ismail Youssef Bazz, comandantul sectorului de coastă al Hezbollah, a fost ucis în urma unui atac aerian în zona Ain Ebel din Liban.

Hezbollah a confirmat moartea celor trei luptători ai săi, fără a oferi detalii despre circumstanțele morții lor sau despre rangurile acestora.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: hezbollah comandanți ucişi liban