x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ascunzători pentru cocaină: în ciocolată, băuturi şi bibelouri

Ascunzători pentru cocaină: în ciocolată, băuturi şi bibelouri

de Carmen Plesa    |    19 Ian 2011   •   14:23

Poliţia spaniolă a reţinut în ultimele zile şase persoane, între care şi un român, care încercau să introducă în Spania 14,5 kg de cocaină ascunse în tablete de ciocolată, în sticle de băuturi alcoolice, figurine ceramice sau direct în organism.

Românul Ciprian Patrica V. (22 de ani) a fost arestat pe Aeroportul Barajas din Madrid la 15 ianuarie, după ce în figurinele de ceramică pe care le avea în bagaj au fost descoperite 2,320 kg de cocaină.

Recordul pentru trafic pare însă să-l deţină un spaniol de 39 de ani care venea din Bolivia şi care avea asupra lui peste 8 kg de cocaină, ascunse în sticle de whisky şi în mai multe tablete de ciocolată. Spaniolul a fost arestat sâmbătă, tot pe Aeroportul Barajas.

Poliţia spaniolă a mai arestat în ultimele zile alte patru persoane care au încercat să introducă în Spania 4 kg de cocaină, pe care le ingeraseră sub formă de bile.

Este vorba despre doi olandezi care au sosit la Madrid din Peru, un dominican care venea de la Santo Domingo şi doi fraţi polonezi care aterizaseră de la Sao Paulo.

×