x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rusia a atacat cu rachete o zonă de restaurante din Kramatorsk, Ucraina

Rusia a atacat cu rachete o zonă de restaurante din Kramatorsk, Ucraina

de Redacția Jurnalul    |    27 Iun 2023   •   21:59
Rusia a atacat cu rachete o zonă de restaurante din Kramatorsk, Ucraina
Sursa foto: Twitter/Victoria

Un atac cu rachete rusești a lovit, marți, o zonă de restaurante din orașul Kramatorsk, în estul Ucrainei, potrivit oficialilor ucraineni, citați de BBC.

Cel puțin trei persoane au fost ucise și 22 au fost rănite în urma unui atac cu rachete rusești în orașul Kramatorsk din estul Ucrainei, anunță oficiali ucraineni.

Imaginile și fotografiile de pe rețelele de socializare arată clădiri înconjurate de dărâmături. Este posibil ca oamenii să fie prinși sub dărâmături.

Atacul survine în timp ce președintele Volodimir Zelenski a declarat că contraofensiva Ucrainei avansează pe toate fronturile.

„Cu doar o jumătate de oră în urmă, două rachete au lovit orașul Kramatorsk”, a declarat Pavlo Kyrylenko la televiziunea ucraineană marți seara.

„Acum lucrăm în oraș pentru a stabili numărul de răniți și, eventual, de morți. Acesta este centrul orașului. Acestea erau localuri de alimentație publică aglomerate de civili”.

Forțele rusești au vizat, de asemenea, un sat din apropiere, a declarat consiliul municipal din Kramatorsk.

„Au lovit un restaurant, operațiunile de căutare și salvare sunt în curs de desfășurare”, a transmis consiliul pe Telegram.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Kramatorsk atac cu rachete